PR/Info

PR/Info

Hemsidan

På Bodens Brukshundklubb och Hundungdoms hemsida får du reda på det senaste nytt inom våra verksamheter. Inbjudningar, information, möten, kurser, träningsträffar, bilder, bowlingkvällar. Ja, allt! Hoppas du får en trevlig surftur på vår sida!

 

Webrådet ansvarar för hemsidan som helhet och i varje sektor utses en webansvarig som uppdaterar sin egen sida med rätt information. Anmäl ert intresse till webrådet om ni vill vara ansvariga för er sektors sida!

 

Klubbkläder

Just nu finns klubbmössor att köpa till självkostnadspris, 100kr/st. Alla är svarta med olika färg på loggan.

Kontakta styrelsen för mer info!

 

Medlemsbladet

Som medlem i våran klubb får du inte bara tillgång till våran klubbstuga, stora planer, material och delta på träningar/kurser. Du får även ta del av medlemsbladet. Det kommer ut i digital form i medlemmarnas mailbox och är en förenklad version av hemsidan med nyheter, planeringar samt eventuella kursinbjudningar, föreläsningar, medlemsmöten, osv. Allt som är aktuellt just då!

 

Sponsring

"Många bäckar små" - har du en kontakt, en eventuell sponsor? Någon som bara vill ge något litet eller kanske något större?

Tag kontakt med sponsoransvarig. Vi ser till att du får utlovad reklam för ditt företag. Alla sorters sponsring är välkommen.

 

Eller vill du hjälpa till i sponsorgruppen? Finns alltid plats för en till. Kontakta oss!

 

 

Arkiv

Medlemsblad Oktober -15

Medlemsblad April-14

 

 

 

Bodens Brukshundklubb & Hundungdom, c/o Lundberg, Älvvägen 12, 96144 Boden.

Org.nr 898500-5597 PG 32 62 43 - 3

© Copyright BBHK & HU 2016

 

Kontakt

 

Webråd

Linnéa Lundberg

070-533 12 60

Maila mig >>

 

 

 

Sponsoransvarig

 

Elisabeth Sandin

Maila mig >>